Vacature - stageplaats

Vacature voor een stagair(e).

Achtergrond
Red Carpets heeft een KPI-Dashboard ontwikkeld een app waarin via aansprekende graphs weergeeft op een Ipad of tablet. Meer daarover op de website onder 'KPI-Dashboard'.

alt
© Red Carpets 2013


Wat we zoeken

Een programmeur voor het App & Web Lab, die in IOS en/of Android een add-on app wil ontwikkelen, met enige design skills. Zelfstandig werken is belangrijk, maar je opereert wel in een team met onder andere de programmeurs van het KPI-Dashboard.

Je bent laatste jaars van je opleiding, in een tussenjaar, of wilt tijdens de zomerperiode je kennis en vaardigheden flink opkrikken.

Wat bieden we
- begeleiding en support, zowel qua project-aanpak als programmering en design
- inspirerende werkomgeving in Amsterdam
- een project waarmee veel PR zal worden gegenereerd (het is nl. geen standaard app)
- goede mogelijkheden voor uitbreiding van je portfolio en kansen op een vervolgbaan
- een fatsoenlijke stagevergoeding

Reageren
Stuur je sollicitatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Geef daarbij aan waarom je solliciteert, wat je kunt, wat je wilt leren, wat je situatie is (type stage of andere uitgangssituatie), op welke termijn je aan de slag zou kunnen. En je CV met portfoliio.


Software applicaties KPI-Dashboard en Customer Insights Tool, functionaliteiten en vormgeving zijn gedeponeerd. Overname, vermenigvuldiging en/of namaken is niet toegestaan.